16.11.13

Flam amb llet de coco

{Aquesta entrada la trobareu íntegrament tan en català com en castellà.}
{Esta entrada la encontrareis íntegramente tanto en catalán como en castellano.}

Fa molts mesos, potser un any, que no participo a Memòries d’una cuinera :( , però aquest mes quan vaig veure que era qüestió de publicar una recepta de flam vaig recordar de seguida que tenia pendent de publicar aquest flam amb llet de coco. Boníssim! Un flam amb gust de coco pero sense trovar-hi el coco ratllat amb què normalment sempre l’he fet. Desitjo que us agradi!


INGREDIENTS:
50 grs. de sucre
400 ml de llet de coco
3 ous

PREPARACIÓ:

En un recipient fondo bateu els ous amb 50 grs. de sucre. Quan ho tingueu ben barrejat, afegiu-hi la llet bullent. Deixeu-ho reposar una mica, escumeu-ho i passeu-ho per un colador fi, tirant-ho dins un motlle corona prèviament caramel·litzat o motlles individuals.

Coueu-ho al bany maria dins el forn i procurant que l’aigua no bulli, uns 40 o 45 minuts, fins que el trobeu consistent però tou. Deixeu que es refredi bé abans de desemmotllar-lo.

{versión en castellano}

Flan con leche de coco

Hace muchos meses, puede que un año, que no participo en Memòries d’una cuinera :( , pero este mes cuando vi que era cuestión de publicar una receta de flan recordé enseguida que tenía pendiente de publicar este flan con leche de coco. Riquísimo! Un flan con gusto de coco pero sin encontrar el coco rallado con qué normalmente lo he hecho siempre. ¡Deseo que os guste!


INGREDIENTES
50 grs de azúcar
400 ml de leche de coco
3 huevos

PREPARACIÓN
En un recipiente hondo batid los huevos con los 50 grs de azúcar. Cuando esté todo bién mezclado añadir la leche hirviendo. Dejadlo reposar un poco, espumar y pasarlo por un colador fino, tirándolo dentro de un molde corona previamente caramelizado o moldes individuales.

Cocedlo al baño maría en el horno y procurando que el agua no hierva, unos 40 o 45 minutos hasta que lo encontréis consistente pero blando. Dejad que se enfríe bien antes de desmoldarlo.

17 comentaris:

  1. ¡Lo pruebo seguro! Y tus fotos sugerentes y preciosas!

    ResponElimina
  2. A mi que n'agrada trobar el coco ratllat, segur que aquest m'agradaria.
    petons

    ResponElimina
  3. Fet amb la llet de coco ha de quedar un flam molt més fi que fet amb el coco ratllat. I hi a marques de llet de coco que són molt bones.
    Una aportació magnífica.

    ResponElimina
  4. Gemma m'encanta el flam de coco!! i aquesta versió substituint el coco ratllat per la llet ha d'estar boníssima i amb una textura molt suau, me l'apunto! Feliç diumenge, un petonàs!

    ResponElimina
  5. Que senzill de fer, i quina bona pinta que té! El coco no m'entusiasme perquè normalment em molesta la textura que hi deixa, però aquest segur que m'encantaria... Les fotos, fantàstiques!
    Marta

    ResponElimina
  6. quna gran idea Gemma! la llet de coco segur que queda genial i li dona un gust ben especial (de petita era fan de les natilles de coco!!!!) moltíssimes gràcies per participar a Memòries, són unes fotos molt xules. petonets

    ResponElimina
  7. Gemma, ¡cómo me gusta el coco! Tiene que estar de muerte. Buena idea la de cambiar la leche normal por la de coco. Un besito.

    ResponElimina
  8. que bueno!! con el coco tiene que ser una delicia a mi me gusta muchisimo, lo probare
    besets
    Silvia

    ResponElimina
  9. El flam clàssic amb caramel no m'agrada però aquest amb el gust de la llet de coco i el coco ratllat per sobre segur que me'l menjaria! Té molt bona pinta.

    Petonss

    ResponElimina
  10. Gemma,
    tinc un fill a qui li encanten els flams i a qui li encanta el coco, m'acabes de fer feliç!

    Unes foto precioses.

    Un petó i bona setmana,

    Blanca
    http://acalablanca.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  11. Una recepta ben senzilla i segur que deliciosa. I amb aquestes presentacions i les fotos que ens portes, irresistible!!!
    Petonets bonica

    ResponElimina
  12. Ai, ai, ai, si que fa temps, no?
    T'anava a dir que segur que a la Judith li encantaria però veig que ja t'ho ha dit ella, és la fan número 1 de la llet de coco!
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  13. Com m'ha agradat aquesta recepta! Poquets ingredients per un resultat boníssim. Un flam ben original, i a més sense trobar-se els trossets de coco dins, que a mi els flams m'agraden ben suaus de textura.

    ResponElimina
  14. mmmm que deliciosa, me encanta esta receta, besos

    ResponElimina
  15. Mmm quina bona pinta, no en faig mai de flam de coco perque a casa no els hi agrada trobar el coco ratllat a dins provaré aquesta teva recepta perque segur que els hi agradarà! :-)

    ResponElimina
  16. Se ve muy apetitoso en la fotografía!! Lamentablemente no lo voy a poder hacer porque por acá no se consigue la leche de coco.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
  17. Hola Gemma,
    Aquests flams tenen una pinta que no vegis. I tant que m'agrada el coco. Una abraçada,
    Nani
    Unes fotos envejables!

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!