1.6.13

La vuelta al mundo {tanques i reixes}

I descansem una mica de cuina per gaudir de la natura i la fotografia.

Mentre ja porto una bona estona davant el full en blanc, intentant escriure les quatre ratlles que tancaran aquest mes de maig, em recordo que si alguna vegada una barrera m’ha impedit fer quelcom la única cosa que he hagut de fer és saltar-la, mai hi he tingut por. Per sort, moltes de les barreres que ens planteja la vida acaben sent fruit de les nostres pròpies pors, però ara aquestes pors sembla que s’han transformat en quelcom molt més gran del que hi ha dins la nostra ment, quelcom que està minant el nostre present i el nostre futur, contra el que caldrà molt més que saltar una tanca.
Si he d’escollir entre moltes de les imatges que ens ha deixat aquest mes de maig, em quedo amb les de la vaga en l’educació del dia 9 i les de la celebració del segon aniversari del moviment 15-M que ens ha retratat Jesús G.Pastor, unes imatges com a contrapunt a la primavera.




Tanques i reixes, potser la interpretació que he fet del tema d’aquest mes de La vuelta al mundo no és del tot optimista, em perdonareu si soc com una muntanya russa, sobre el paper acostumo a ser molt espontània i no tot sempre és bellesa, encara que les fotografies són preses en moments molt bonics.

Edició. Aquí us deixo el resum que ha fet la Jackie Rueda del tema del mes de maig i entre les fotografies escollides n'hi ha una de les meves! Genial, estic super contenta!

7 comentaris:

  1. Hola Dolça, me ha gustado mucho tu escrito, creo que desde siempre han habido barreas, y siempre contra los mismos, los obreros, la ciudadanía en general, y por mucho que las generaciones anteriores a la nuestra y nosotros mismos hayamos luchado contra el capitalismo salvaje y la codicia, siempre hemos perdido, pero no por eso debemos de dejar los brazos caídos, si no cambian las cosas mas pronto que tarde, habrá que hacer algo......y me temo que habrá algún tipo de "revolta", y si me lo permites me despido con un Salud y República.....te permito la libertad de borrar mi escrito si lo crees conveniente...........paco

    ResponElimina
  2. Ohhhhhhh gemma quines fotografies tan boniques.
    petons

    ResponElimina
  3. Que xules aquestes fotos de les valles, molt original la idea! Un petó guapa!

    ResponElimina
  4. quines fotos mes boniques, petons!

    ResponElimina
  5. Doncs a mi la dels badabadocs m'encanta, la trobo preciosa!

    ResponElimina
  6. Ohhhh!!!!! Precioses!!! Si poguessim veure els obstacles amb aquesta bellesa....
    Petons bonica

    ResponElimina
  7. Gemma,
    Tanques, n'hi ha que són infranquejables. Però les teves alimenten l'ànima.
    Feliç setmana,
    Nani

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!