17.11.11

Blocs contra la fam


Des de la pàgina de facebook Blocs contra la fam, un grup de blocaires han organitzat una iniciativa conjunta per tal de donar més ressó a la campanya del Banc dels aliments Gran recepta d’aliments a Catalunya, que tindrà lloc el dies 25 i 26 de novembre als mercats i supermercats de Catalunya. L’objectiu de la campanya és recaptar aliments bàsics (llegums seques, llet, oli, llaunes de conserves de peix i tomàquet natural) des de qualsevol punt de Catalunya per tal de fer-los arribar a les persones més necessitades de casa nostra.
Des de Blocs contra la fam ens proposen que el dijous dia 24 de novembre publiquem al nostre blog una recepta senzilla i barata, on hi aparegui un o varis d’aquests aliments que es volen recollir durant la campanya.
T’hi apuntes? Nosaltres ja ho hem fet!

4 comentaris:

  1. bona iniciativa!!! petonets

    ResponElimina
  2. Ostres si puc si!! M'encantarà participar, l'ajuda mai està de més!!!

    ResponElimina
  3. Intentaré apuntar-m'hi tot i que la setmana que ve aniré una mica atrafegada. Fa un parell d'anys, des de l'escola on treballo, vam fer una campanya solidària per al Banc d'Aliments i crec que aquest any tenim prevista una altra cadena solidària.

    Bona iniciativa!
    Petonets
    Anna

    ResponElimina
  4. No suena nada mal!

    Besotes.

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!