13.10.10

Pasta per a crestes


Normalment quan faig crestes utilitzo la massa de La Cocinera però vet aquí que aquesta vegada un accident logístic (en el super em vaig fer amb un paquet ja caducat) m’ha portat a provar aquesta recepta de la Montserrat Seguí del seu llibre Cuinar és senzill. Va ser tot un èxit, res a veure amb les de compra.

INGREDIENTS
250 grs de farina
1 ou
100 grs de margarina
3 cullerades d’aigua
1 culleradeta de llevat en pols

PREPARACIÓ
Poseu sobre un taulell la farina en forma d’anella i a dins tots els altres ingredients. Comenceu ajuntant tots els elements del mig amb una forquilla i després continueu pastant-los amb les mans, fins que quedi fina i compacta. Deixeu-la reposar 15 minuts. Estireu-la amb el corró fins que us quedi ben prima; talleu-la a rodones i poseu-hi el farcit damunt; abans de tancar les crestes, mulleu-ne les vores amb aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!