1.2.10

Luna de Avellaneda


El dissabte passat a Versión española de TV1 van fer Luna de Avellaneda, dirigida per Juan José Campanella i interpretada per Ricardo Darín, Eduardo Blanco, Mercedes Morán, Valeria Bertuccelli, José Luís López Vázquez, Daniel Fanego, Silvia Kutika i Atilio Pozzobon.

Sinopsis:
Luna de Avellaneda es la història d'un emblemàtic club de barri que ha viscut en el passat una època d'esplendor i en l'actualitat es troba immers en una crisi que posa en perill la seva existència com a tal. Sembla que la única sortida possible és que es converteixi en una Casino, res més allunyat dels ideals i finalitat del seu fundador en la dècada dels anys 40: un club social, esportiu i cultural. Els descendents dels fundadors es debatran entre la possibilitat de salvar-se a qualsevol cost o de retrobar-se amb aquells somnis.
Si us va agradar el hijo de la novia segurament aquesta també. A mi em va agradar molt i molt! us la recomano.

2 comentaris:

  1. Emotiva,sensible,sensible y real.....a mí me encantó...y el El hijo de la novia...es de mis pelícilas favoritas...una gran historia de amor.

    ResponElimina
  2. Anònim19.2.10

    Pues si. Me he quedado prendada de las películas de José Campanella y todo su equip. Tengo pendiente El secreto de sus ojos. A ver si aún la pillo en algun cine o sino en DVD.
    Gracias por tus comentarios. Nos iremos visitando.
    Gemma

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!