9.2.10

Caramel líquid (per a postres o gelats)

I aquí teniu la recepta del caramel líquil pel flam. Amb aquests ingredients en surt bastanta quantitat, però aquesta ja és la idea, ja que es pot guardar en un pot i quan se'n vulgui utilitzat només cal escalfar-lo una mica al bany maria o al microones i estarà llest per caramelitzar els motlles.


INGREDIENTS:
250 grs. de sucre
4 cullerades d’aigua
1 culleradeta de vinagre o de suc de llimona

PREPARACIÓ:
En un casso poseu a coure els ingredients indicats i feu un caramel, sense deixar de remenar, fins que quedi d’un color marró fosc, procurant que no es cremi sinó quedaria amargant; quan el tingueu al seu punt, traieu-lo del foc i tireu-hi 8 cullerades d’aigua calenta; d’aquesta manera un quedarà llest el caramel, i a punt de fer-lo servir. El podeu guardar en un pot.

3 comentaris:

  1. Hola!! quina idea més bona, no ho havia pensat mai això de fer sucre cremat per guardar i després tan sols s´ha de calentar...la copio...petonets!!!

    ResponElimina
  2. Doncs si, jo sempre en tinc de fet i no es fa malbé, dura molt, i llavors fer un flam és un plis plas!
    Salut!

    ResponElimina
  3. gracias por visitar mi blog
    ese caramelo es el mismo que yo hago
    un beso

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!